Posturi da, concurenți ba la Spitalul Județean

719

9 posturi de medici specialiști și 2 de farmaciști a scos la concurs Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind validate dosarele a 8 candidați.

Pentru a reduce deficitul de medici, conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a scos la concurs încă 9 posturi. Se caută 2 medici specialiști pentru Laboratorul de analize medicale și câte un medic specialist la Serviciul de evaluare și statistică medicală și DRG, Serviciul de management al calității serviciilor medicale, la Secția ORL, Secția Ortopedie- traumatologie, Cabinetul medicină sportivă, Cabinetul alergologie și imunologie clinică, Laborator radiologie și imagistică medicală. La aceștia se adaugă doi farmaciști.
Validate au fost 8 candidaturi. Pentru cele două posturi de farmacist va da concurs doar un candidat, pentru cele două posturi la Laboratorul de analize medicale vor intra în concurs trei concurenți- doctorii Florina Cristina Grigore Gigiu, Florentina Șerban și Petrișor Panaitescu, pentru postul de la Secția Ortopedie/traumatologie vor concura doctorii Dan Marian Calafeteanu și Daniel Cosmin Călin, în timp ce pentru ORL și Laboratorul radiologie și imagistică medicală va da concurs câte un concurent- specialistul în chirurgie orală și maxilo-facială dr. Mădălin Săndulescu și, respectiv, dr. Emanuela Brezoi.
Nu sunt candidați admiși pentru posturile de la Alergologie, Medicina sportivă, Managementul calității serviciilor medicale și Evaluare și statistică medicală.
Data concursului nu a fost fixată.