Începe validarea și constituirea noilor consilii locale și alegerea viceprimarilor

276

Noii consilieri locali aleși în urma alegerilor de pe 5 iunie vor fi convocați începând de mâine, urmând ca în prezența reprezentanților Prefecturii Olt și a primarilor aleși să le fie validate mandatele, să fie constituite consiliile locale și să fie aleși viceprimarii.

Începând de mâine și până sâmbătă, în toate localitățile județului Olt se vor constitui noile legislative locale și vor fi aleși viceprimarii. Instituția Prfectului județului Olt a finalizat graficul desfășurării ședințelor de constituire a consiliilor locale. Zilele următoare vor fi convocați consilierii locali declarați aleși pentru a participa la ședințele de constituire ale consiliilor municipale, orășenești și comunale, în care li se vor valida mandatele, se vor stabili și organiza comisiile de specialitate și vor fi aleși viceprimarii.
Consiliul municipal al Slatinei va fi constituit pe 23 iunie, cel al municipiului Caracal pe 25 iunie, iar cele orășenești pe 22 iunie la Scornicești, Potcoava și Drăgănești-Olt, pe 24 iunie la Piatra-Olt și pe 25 iunie la Balș și Corabia.
Ședința de constituire a Consiliului Județean Olt va avea loc pe 24 iunie, ora 13.00.