Man va avea noi adjuncți

436

Retragerea din concurs a celor doi adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt, Steluța Dan și Liviu Culcescu, atrage schimbarea acestora din funcție. În locul lor vor fi numite alte persoane.

Detaşarea pe funcţie a celor doi inspectori şcolari generali adjuncţi ai ISJ Olt, va înceta în perioada următoare. Mandatele lor nu vor fi prelungite, susțin surse din cadrul ISJ Olt. Acestea au mai susținut că, potrivit metodologiei, cei care au dat concurs şi nu au promovat, care s-au înscris și apoi s-au retras sau dacă nu s-au mai prezentat la concurs, nu mai rămân în funcţiile ocupate prin detaşare.

În cazul celor doi adjuncți ai inspectorului general al IȘJ Olt, Felicia Man,  Liviu Culcescu şi Steluţa Dan, nu este pentru prima data când se retrag din concurs. La fel au procedat și anul trecut.

Conducerea Ministerului Educației va nominaliza șef nou și la Casa Corpului Didactic după ce Victor Tița nu mai poate ocupa funcția de director iar Alexandru Bâscoveanu, care se însrisese la concursul de săptămâna trecută, nu s-a prezentat la examen.