Dragnea îi atacă dur pe Iohannis și Kovesi

191

 Liviu Dragnea a fost audiat la DNA, iar la ieșire a lansat atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi.

“Chiar astăzi de ziua președintelui Iohannis este un cadou frumos. Chiar luni pe 7 iunie s-a pus în mișcare acțiuunea penală. Bineînțeles că nu are nicio legătură cu alegerile locale și cu rezultatul acestor alegeri. Singura mea durere este faptul că în acest dosar este târâtă și soția mea (…) Este mama copiilor mei”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a spus că această vizită la DNA este un cadou pentru Iohannis, însă a admis faptul că a fost înștiințat încă de săptămâna trecută.

”E frumoasă și coada la DNA. Deci marți a fost sunat avocatul. Luni a fost pusă în mișcare acțiunea penală, iar marți a fost sunat avocatul și am venit astăzi. Eu puteam să vin și mai devreme, numai că am fost plecat din țară”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că el nu se pronunță pe dezincriminarea abuzului în serviciu, care urmeză să fie analizat de Curtea Constituțională, așa cum s-au pronunțat ”alții”. Dragnea face referire la declarațiile publice ale Laurei Codruța Kovesi.

”Alții s-au pronunțat, am văzut că pun presiune la televizor pe judecătorii CCR, să nu cumva să încerce să. Eu sunt un om simplu și aștept să văd ce vor decide judecătorii CCR”,