Ce mesaje a primit președintele țării de ziua lui

169

Președintele Klaus Iohannis își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește vârsta de 57 de ani.

Primul care a ținut să-i transmită un mesaj de felicitare a fost chiar fostul președinte Traian Băsescu, prezent în studioul România Tv.

„Ca oricărui român îi transmit sănătate, la mulți ani și să dea Dumnezeu să fie un lider al națiunii!”, a fost mesajul lui Traian Băsescu pentru Klaus Iohannis.

Și preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îi doreşte şefului statului, de ziua de naştere, sănătate şi exact ceea ce i-ar dori şi Klaus Iohannis lui.

„Îi transmit sănătate, cum le transmit tuturor. Şi, ştiţi ce-i doresc? Exact ce-mi doreşte dumnealui mie. Din moment ce spune că este un om cinstit şi onest, exact ce-mi doreşte mie îi doresc şi eu dumnealui. Mie mi se pare foarte fair din partea mea. Şi o spun cu drag”, a declarat Dragnea, la România TV.

Pe agenda publică a șefului statului, anunțată de Administratia Prezidentiala, figurează un singur eveniment: primirea, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, a președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu, într-o familie modestă de sași transilvăneni, potrivit informațiilor postate pe pagina sa de Facebook.