Campionul salvatorilor promite un nou titlu

103

Cătălin Gavrilă, pompier în cadrul Detaşamentului Caracal, din cadrul ISU Olt, multiplu campion naţional la competiţiile de fotbal-tenis organizate de Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a reuşit şi în acest an, să se califice la etapa finală a „Cupei ASPR”. De la el se aşteaptă obţinerea unui nou titlu.

Întrecerea zonală s-a desfăşurat, astăzi, la Baza Sportivă „Tenis-Club Sincron” din municipiul Caracal. La ea au luat parte sportivi din cadrul Inspectoratelor Judeţene din zona de sud a ţării. Performanţa pompierului oltean era aşteptată şi anticipată de colegii săi, fiind anunţată de purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăsceanu, cu ceva timp în urmă.

,,Şanse mari de a obţine performane desebite la competiţiile sportive desfăşurate de Inspectoratul General sau Minister avem şi la fotbal-tenis, unde un coleg care este câştigător la nivel naţional de mai mulţi ani”, a susţinut Bărăşteanu, cu mai bine de o lună de zile în urmă.

Oltenia va fi reprezentată la faza finală, în proba de dublu, de o echipă formată din pompierii Alin Chiliman şi Nelu Luţă, din cadrul ISU Dolj.

Etapa finală se va desfăşura la finele lunii august, într-o localitate ce va fi comunicată ulterior de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.