Iulică Oane rămâne primar al oraşului Corabia

1169
Primaru social-democrat la Corabiei îşi păstrează mandatul

Primarulsocial-democrat al oraşului Corabia, Iulică Oane, şi-a recâştigat mandatul în fruntea administraţiei locale, după ce a fost investit cu încredere de mai mult de trei locuitori din cinci.  El va avea şi majoritate în Consiliul Local.

4.336 de voturi, reprezentând peste 64 % din totalul voturilor valabil exprimate, a obţinut la scrutinul de ieri primarul în funcţie al oraşului de la Dunăre, social-democratul Iulică Oane. Pe poziţia a doua s-a clasat candidatul PNL, Ştefan Pârlea creditat cu încredere de aproape 1650 de corăbieni, peste 24% dintre cei care s-au prezentat la urne. Candidaţii ALDE şi UNPR au obţinut în jur de 300 de voturi

Social-democraţii au obţinut la Corabia şi majoritatea voturilor pentru Consiliul Local. Ei ţi-au trecut în cont peste 3500 de voturi, mai mult de jumătate dintre cele valabil exprimate. Acest lucru aduce PSD 10 mandate din cele 17. Liberalii au primit aproape 1400 de voturi, care le permit să-şi trimită în legislativul local patru reprezentanţi în timp ce restul mandatelor revin ALDE-2 şi UNPR-unul.