Caracalul are un nou primar-Radu Liviu

1293

Candidatul social-democrat la funcţia de primar al municipiului Caracal, Liviu Radu, şi-a trecut în trei din cinci voturi. PSD a obţinut în cel de al doilea municipiu şi majoritatea în Consiliul Local.

Aproape 60% din voturile caracalenilor a obţinut, ieri, candidatul PSD, medicul Liviu Radu. El a câştigat detaşat cursa pentru şefia administraţiei looale , fiind urmat, la mare distanţă, de primarul în funcţie Eduard Cicăzanu, rprezentant al PNL. Acesta şi-a trecut în cont cu puţin peste 17% din voturile valabil exprimate. Surpriza de la Caracal o reprezintă scorul obţinut de progresistul Ion Dinoiu, care a reuţit să-şi atragă susţinerea a mai puţin de 500 de locuitori. Pe poziţia a III-a s-a clasat candidatul ALDE, Dan Popescu, care şi-a atras aproape 6% din voturi.

Social-democraţii au reuşit să-şi asigurea majoritatea în CL, în urma celor aproape 7400 de voturi obţinute. Acestea reprezintă peste 56% din voturile valabil exprimate şi permit trimiterea în CL Caracal a 12 aleşi. În legislativul caracalean PNL va avea patru mandate în timp ce progresiştii vor fi reprezentaţi de trei membri.

Interesant este la alegerile de la Caracal diferenţa mare dintre scorul obţinut de UNPR, pentru CL, şi cel pe care şi l-a trecut în cont candidatul Ion Dinoiu.

2 COMENTARII

Comments are closed.