Buletinele şi ştampilele de vot se distribuie mâine

218

1.244.529 de buletine de vot vor fi distribuite mâine către secţiile de votare din Olt.

Preşedinţii birourilor electorale de circumscripție municipale, orășeneşti și comunale din cele 112 localităţi ale Oltului sunt aşteptaţi mâine, împreună cu primarii, să ridice buletinele de vot şi ştampilele. În cazul în care aceştia nu se pot prezenta, documentele necesare alegerilor locale de duminică se pot ridica numai în baza unei împuterniciri, care se poate face doar către locţiitorii secţiilor de votare, viceprimari sau secretarii administraţiilor locale. Aceştia vor ridica ştampilele şi buletinele de vot pe baza unei programări efectuate pe echipe, de la locul de depozitare din Slatina- sala de sport a fostului Liceu de Construcţii.
La secţiile de votare vor ajunge trei rânduri de buletine- pentru alegerea primarului, pentru consiliul local şi pentru consiliul judeţean, fiind tipărite câte 414.842 bucăţi din fiecare categorie, cu 10% mai multe decât numărul de alegători.
Duminică sunt aşteptaţi la urne să-şi aleagă reprezentanţii în administraţiile locale şi judeţene peste 370.000 de olteni.