Testul ADN a demonstrat că trupul scos din mașina distrusă, era al lui Dan Condrea

113

Parchetul General a făcut publice testele ADN în cazul accidentului rutier în care s-a presupus că a murit Dan Condrea. Rezultatul arată că mortul era într-adevăr patronul Hexi Pharma. Mai mult, maşina acestuia a fost surprinsă de camerele de luat vederi din Buftea, în interval de o oră, de nu mai puţin de 13 ori.

OFICIAL:

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000.