Programul Rabla 2016 – aproape finalizat

338

Sesiunea de depunere a dosarelor în vederea validării producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor pentru Programul ‘Rabla 2016’, ce va include în acest an şi secţiunea ‘Rabla Plus’, se va derula în perioada 30 mai – 3 iunie, a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă, citat de Economica.net, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Potrivit AFM, condiţiile de participare la Programul ‘Rabla’ şi ‘Rabla Plus’, precum şi documentele pe care trebuie să le depună producătorii/dealerii auto pot fi găsite în ghidurile de finanţare a celor două programe, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 397/25 mai 2016 şi pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (www.afm.ro), la secţiunile aferente programelor.

Termenul-limită de depunere a dosarelor în vederea validării este 3 iunie 2016. Ulterior, va demara etapa analizei dosarelor, termenul legal de depunere şi soluţionare a contestaţiilor şi publicarea pe site a listei producătorilor/dealerilor auto validaţi.