Oprea, „distrus” de Marian Godină într-o postare ce a făcut forfotă pe internet

123

Celebrul poliţist-scriitor Marian Godină l-a luat in vizor pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea. Godină are o ieşire violentă la adresa fostului său şef, după apariţia unor stenograme din dosarul „Limuzina”, în care Oprea este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu.

„Nu am înțeles de ce fețele infractorilor se modifică de-a lungul timpului, în funcție de „îndeletnicirea” pe care o au. Hoții au un anumit tip de față, pe prostituate le bungheşti imediat, proxeneții la fel, escrocii au şi ei o mufă aparte, tâlharii arată într-un anume fel, criminalii în serie au şi ei o fizionomie specifică.

Mă uit la fața ăstuia şi nu îmi pot da seama dacă arată a hoț, escroc, nesimțit, „prostituat”, criminal, tâlhar sau dacă fața lui le cuprinde pe toate.

Am citit articolul ăsta şi mi-a stricat ziua de dimineață. Vă dați seama cât de proşti ne cred oamenii ăstia? Cum ne privesc ca pe nişte viermi, de acolo din viața lor luxoasă? Câtă nesimțire îți trebuie ca să spui că ai luat o maşină atât de scumpă pentru că aveai nevoie de protecție, fiind urmărit de un serviciu secret ostil României? Iar dacă ar fi aşa, de câtă prostie ai nevoie să montezi un girofar pe o maşină pe care ai luat-o ca să te „ascundă”? În plus, mă întreb de ce ar fi fost filat nenea ăsta de vreun serviciu secret străin? Oare îi interesa pe spioni cum poate trăi un umanoid fără creier şi voiau să-l răpească pentru nişte teste?

Sunt dezgustat complet…pardon… COMPLECT!”, a scris Marian Godină pe Facebook.