Lubert Tyson boxează azi în semifinala Cupei României

402

Emoţii pentru boxul masculin slătinean: sportivul legitimat la Box Comtech Slatina, Lubert Tyson, antrenat de Vladu Valerian, va intra în ring astăzi pentru semifinala Cupei României.

După două meciuri câştigate, sportivul slătinean Lubert Tyson a ajuns în semifinalele Cupei României pentru Juniori. “În meciul de deseară va boxa cu un sportiv din Craiova. Nu ne punem probleme, fiind încrezători că va câştiga. Sperăm ca anul acesta să ajungem la Europene”, ne-a declarat antrenorul Valerian Vladu, Cupa României la box pentru juniori reprezentând un criteriu de selecţie pentru formarea lotului de juniori care va reprezenta România la Campionatul European de box care va avea loc în această vară.
Lubert Tyson boxează la categoria 63 de kg, competiţia din acest an ce se desfăşoară la Braşov, în perioada 10-14 mai, fiind una acerbă. Participă un număr record de sportivi- 156, la 13 categorii de greutate. La categoria slătineanului nostru se luptă pentru podium 14 boxeri.
Pugilistul de la Comtech Slatina este unul dintre cei mai valoroşi la nivel naţional, având în palmares medalia de argint obţinută anul trecut la Cupa României la Juniori, iar la Campionatul României a câştigat tot argint.