SJU angajează medici şi biologi

424

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs două posturi de medici şi două de biolog.

Cea mai mare unitate medicală din judeţ angajează un medic specialist urolog şi unul gastroenterolog, dar şi doi biologi debutanţi la Laboratorul de analize medicale. Posturile au fost scoase la concurs, iar candidaţii au la dispoziţie, începând de ieri, 15 zile calendaristice pentru a-şi depune dosarele. Data concursului nu a fost stabilită, fiind cuprinsă în perioada dintre 31 şi 90 de zile de la publicarea anunţului.
Acestea sunt primele posturi scoase la concurs destinate medicilor, SJU primind avizul Colegiului Medicilor şi înaintând cereri Consiliului Judeţean Olt pentru 7 posturi: unul pentru medic urolog, un gastroenterolog, ortoped- post care a mai fost scos la concurs şi nu s-a ocupat, un post pentru unitatea de transfuzii şi un medic alergolog.
Pentru a răspunde nevoilor pacienţilor până la angajarea personalului necesar, la finele anului trecut, la unitatea slătineană se decidea menţinerea pe posturi a 15 medici pensionari, specialitățile deficitare fiind pediatrie, psihiatrie, ORL, medicină sportivă, ginecologie şi altele.