Accident rutier grav, la Brâncoveni

1538

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 30 ani au fost, în aceeastă seară, la un pas de a-și pierde viața după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un grav accident rutier. Două dintre victime au ajuns la SJU Slatina iar celalată a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul nr.1 din Craiova. Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 64, în dreptul localității Brâncoveni, în jurul orei 16:40.

Cele trei persoane se aflau într-o dubiţă şi un autoturism care au intrat în coliziune frontal. Impactul a fost extrem de puternic, încât autovehiculele implicate au aruncate pe camp iar una dintre victime a rămas încarcerată. Pentru scoaterea ei dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare de la ISU. La faţa locului, pentru acordarea de asistență medical,  au ajuns și două echipaje de prim ajutor. Pentru că victima încarcerată  suferise răni grave, s-a solicitat elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

În cauză, poliţiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Ei au întocmit, în cauză, și un dosar penal pentru vătămarre corporală din culpă.