Tragedie pe calea ferată

525

O femeie s-a aruncat în faţa trenului, în această după-amiază, în apropierea Staţiei Grozăveşti, comuna Drăghiceni, din apropiere de Caracal. Femeia este a patra persoană care a ales să-şi pună capăt zilelor în acest mod, în ultima săptămână. Penultimul sinucigaş a fost decapitat de tren, sâmbătă, în Gara Spineni.

Tragedia s-a petrecut în jurul orelor 15.45, între Drăghiceni şi Caracal, la aproximativ doi kilometri de Staţia Grozăveşti. Femeia s-a aruncat, pur şi simplu, în faţa trenului InterRegio 1596, care circula pe ruta Craiova- Bucureşti.
Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt nu a mai avut altceva de făcut decât să constate decesul.
Sâmbătă, de Sfântul Gheorghe, un tânăr de 31 de ani, din Slatina, a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa în acelaşi mod. Cu două zile înainte, un angajat CFR care lucra în Gara Stoeneşti a fost călcat de tren în timp ce verifica un semnal. El a decedat la scurt timp, la spital. O zi mai târziu, o femeie a decedat şi alte două persoane au ajuns la spital cu răni extrem de grave tot în urma unui accident feroviar petrecut pe raza localităţii Corbu. Autoturismul în care cele trei persoane se aflau a fost lovit în plin de un tren de persoane.