Klaus Iohannis își va relua activitatea imediat după operația suferită

238

Klaus Iohannis a fost internat astăzi la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” şi operat la umărul drept, după informaţiile transmise de la Cotroceni.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Iohannis este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei. Reprezentanţii Biroului de presă al preşedinţiei au declarat că preşedintele îşi va relua mâine activitatea. De asemenea, oficialii de la Cotroceni au declarat pentru HotNews.ro că nu a fost vorba despre un accident, ci despre o afecţiune care a necesitat intervenţia chirurgicală.

Acesta nu a ezitaţi şi a postat un mesaj pe facebook, pentru a-i informa pe romani ca totul a decurs bine şi nu va lipsi mai mult de o zi din slujba de şef al statului: „Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.”