Servicii la preţuri modice la Clubul Nautic: 5 lei tunsul şi masajul, 10 lei sauna

1505

Clubul Nautic şi de Agrement Slatina îşi va deschide porţile în circa trei săptămâni. Slătinenii se pot răsfăţa şi beneficia de servicii de îngrijire şi înfrumuseţare la preţuri foarte mici în comparaţie cu cele percepute în oraş pentru aceleaşi servicii.

5 lei pentru coafat, tuns, împachetări sau masaj, 10 lei la saună sau fitness- preţurile stabilite de Primăria Slatina a fi percepute la Clubul Nautic şi de Agrement Slatina sfidează orice concurenţă. Reuşind în mare parte să angajeze personalul de care are nevoie, Clubul Nautic îşi va deschide porţile în a doua jumătate a lunii mi, urmând ca piscinele şi plaja să fie accesibile începând cu 1 iunie, odată cu deschiderea sezonului estival.
Consilierii locali vor aproba zilele acestera tarifele ce vor fi utilizate la Clubul slătinean, menite să atragă cât mai mulţi clienţi care să se familiarizeze cu paleta largă de servicii ce pot fi accesate, preţuri ajustate şi pentru buzunarele clienţilor care nu au posibilitatea de a trece pragul centrelor de înfrumuseţare din oraş. Potrivit proiectului de hotărâre, se vor percepe:
– 200 lei- abonamente centru fitness (12 sedinţe);
– 10 lei- şedinţe ocazionale centru fitness;
– 50 lei- abonamente saună (5 sedinţe);
– 10 lei- şedinţe ocazionale saună (durata şedinţă – 15 minute);
– 26,95 lei- şedinţe stimulator (durata şedinţă – 30 minute);
– 5 lei- masaj centru;
– 5 lei- împachetări;
– 5 lei- tratamente-tuns;
– 5 lei- tratamente –coafat.
Clubul Nautic și de agrement Plaja Olt, ce seîntinde pe o suporafaţă de 10 hectare teren şi 15 ha luciu de apă, este cel mai modern din țară. Situat la intrarea în Municipiul Slatina dinspre Craiova, pe malul râului Olt, acesta a fost realizat cu fonduri europene (34,2 milioane lei) şi cuprinde: plajă (12.000 mp, cu 100 de şezlonguri şi 50 de umbreluţe puse la dispoziţia clienţilor în mod gratuit), două piscine, debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cuprinzând nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, tir cu arcul, beach-volei, tribune, zonă pentru escaladare/cățărare, spații pentru fitness, SPA, duşuri solare, vestiare, grupuri sanitare și 150 de locuri de parcare.