Premii de la Iepuraş pentru elevii ageri

573

Iepuraşul va premia pe 7 mai elevii slătineni din ciclul primar care vor găsi oul-surpriză ascuns de Primăria Slatina în parcul esplanadei.

Pentru al cincilea an, Primăria Slatina şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt vor fi ajutorii Iepuraşului în acordarea de premii tuturor elevilor slătineni din clasele 0-IV care se înscriu la concursul „Iepuraşul te premiază”.
Manifestarea va fi organizată pe 7 mai, pe două categorii de vârstă: clasele 0- II şi clasele III – IV. Micuţii vor trebui să caute un ou (replică de plastic) care conţin câte un bilet, pe care este înscris obiectul oferit ca premiu. Cele 100 de ouă vor fi ascunse în Expo – Parc Esplanadă. Copiii vor veni la ora 11.00, însoţiţi de cadrele didactice, fiecare elev participant având la dispoziţie 20 de minute pentru a găsi un ou.
Toţi elevii vor primi iepuraşi de ciocolată, iar cei care vor găsi ouăle norocoase vor primi premiul scris pe bilet. Anul acesta, valoarea premiilor se ridică la 15.000 de lei, cei mai ageri concurenţi fiind răsplătiţi cu 2 biciclete, 2 trotinete şi 2 seturi de role.