Candidat surpriză la Primăria Slatina: medicul chirurg Livia Teleu

1998

Prima candidatură înregistrată la BEC Slatina este a dr. Livia Teleu. Medicul primar Chirurgie Toracică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi-a depus ieri candidatura ca independent pentru funcţia de primar al Slatinei.

Biroul Electroral de Circumscripţie nr.1 al municipiului Slatina a înregistrat ieri prima candidatură la alegerile locale de pe 5 iunie. În cursa pentru funcţia de edil s-a înscris Livia Teleu, medic chirurgie toracică, doctorul slătinean nefiind susţinut de niciun partid politic. „Am ales să mă înscriu la alegeri pentru a fi ales primar al Slatinei ca independent pentru că vreau să demonstrez că se poate obţine performanţă electorală şi fără sprijinul partidelor. Dacă oamenii doresc o schimbnare şi sunt într-adevăr dezamăgiţi de clasa politică atunci, cu siguranţă, vor ieşi la vot pentru a susţine un independent, o persoană care nu are obligaţii faţă de partide,ci doar faţă de comunitatea pe care vrea s-o reprezinte”, ne-a declarat candidata.
Medicul slătinean este decis să demonstreze că o femeie poate mânui frâiele administraţiei slătinene mai bine decât înaintaşii săi, că poate realiza la fel de bine şi cu succes şi operaţiile… bugetare şi îi îndeamnă pe toţi slătinenii să se prezinte la vot pentru a-şi decide soarta. „Consider că a venit timpul ca cetăţenii să-şi schimbe soarta, iar pentru a face acest lucru nu trebuie să absenteze de la vot. Voi face o altfel de campanie, fără prea mulţi bani, în care îmi doresc să primesc sprijinul tuturor celor care simt că este timpul schimbării”, mai spune dr. Teleu.