Petiţie online pentru a-l ajuta pe fiul medicului Ciobanu

13711

Petiţia online pentru un program special de urgenţă pentru finanţarea reală a pacienţilor critici din secţiile ATI lansată cu scopul de a-l ajuta pe George Adrian Ciobanu, fiul medicului slătinean Gheorghe Ciobanu, aflat de doi ani în stare vegetativă, a adunat primele 200 de semnături de susţinere.

Oltenii care doresc să lupte alături de medicului slătinean Gheorghe Ciobanu pentru salvarea fiului acestuia, dar şi a altor doi pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi altor sute în spitalele din ţară, aflaţi în stare vegetativă, pot face acest lucru doar printr-o semnătură. Haideţi să ne mobilizăm pentru a-l ajuta pe dr. Ciobanu, un om care de-a lungul carierei a ajutat mii de copii! Petiţia online poate fi semnată AICI: http://www.petitieonline.com/s-l_ajutm_pe_adrian_ciobanu

Deşi a cheltuit tot ce are pentru a-şi vedea fiul sănătos în cei doi ani în care s-a plimbat prin spitale din Germania sau din ţară, iar acum spitalul i-a devenit casă, fiul său necesitând îngrijiri 24 de ore din 24, dr. Ciobanu nu cere bani de la semeni, cere ca statul să-i includă fiul într-un program naţional prin care să aibă parte de tratamentul adecvat bolii sale.
“Sunt cu sufletul alături de d’l doctor Gheorghe Ciobanu . Depun mărturie publică, că mi-a operat copilul de apendicită fără ca să pretindă ori să-i ofer vreo “atenţie” , în afară de mulţumiri . Un om cu un caracter deosebit , cum mai rar întâlnim în ziua de azi. Îmi pare foarte rău că soarta l-a lovit atât de crunt!”, este unul din mesajele postate la petiţia online lansată pentru salvarea tânărului slătinean.
“Adrian ar fi putut ajunge un medic foarte bun ca şi tatăl său. Îl cunosc foarte bine. Acel tânăr cu tot viitorul în faţă a fost lovit de un destin nemilos. Familia face eforturi disperate să îmbunătăţească situaţia medicală a fiului. De doi ani se luptă să facă faţă subfinanţării din sistemul de sănătate. Toată admiraţia pentru devotamentul şi sacrificiul acestor părinţi atât de loviţi de soartă. Bunul Dumnezeu să-i ajute!”, este un alt mesaj.

Cum Ministerul Sănătăţii este orb în privinţa tratamentului şi recuperării acestor tineri, iar ministrul s-a dovedit surd la apelul disperat al tatălui Gheorghe Ciobanu şi al conducerii Spitalului Judeţean, stă în putearea noastră să schimbăm lucrurile! Haideţi să semnăm petiţia ce poate salva vieţi! Să-l ajutăm de George Adrian Ciobanu să fie inclus într-un program de sănătate!
Aflaţi mai multe despre drama prin care trece familia Ciobanu AICI:

A salvat mii de vieți, dar pentru a fiului său imploră statul