Postul de director DSP Olt a fost scos la concurs

609

Postul de director executiv al Direcției de Sănătatea Publică Olt  a fost scos la concurs. Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Urmând ca pe 12 mai să fie organizată proba scrisă, iar data în care se va susține interviul va fie comunicată ulterior. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Pentru a putea să se îmscrie la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, să aibă studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, dar și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, de minimum 3 ani.

În prezent, DSP Olt este condusă de Victorița Diaconescu, care are un mandat de interimar. Aceasta este soția renumitului medic neurolog, Renică Diaconescu.