Alecsandrescu i-a luat locul Aurei Grosu

589

Şef serviciu Secţia Istorie şi Artă a Muzeului Judeţean Olt este noua funcţie pe care Costinel Alecsandrescu o ocupă, promovând în timp record.

Costinel Alecsandrescu nu a promovat numai în ceea ce priveşte stadiul dosarului de delapidare, ci şi în funcţie. Suspendat în decembrie anul trecut de pe funcţia de director al Ansamblului Profesionist “Doina Oltului”, acesta a fost detaşat pe un loc călduţ la Muzeul Judeţean. Şi cum doctorul în istorie Aurelia Grosu, cea care a ocupat postul de şef serviciu Secția Istorie și Artă s-a pensionat, nu s-a mai găsit niciun angajat potrivit să ocupe această funcţie decât Costinel Alecsandrescu. Astfel, de câteva zile, noul şef cu studii teologice, se ocupă de istoria şi arta judeţului.
Reamintim că Alecsandrescu a fost trimis zilele trecute în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. El este acuzat de delapidare în formă continuată, cinci infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi 4 infracțiuni de fals intelectual.