Rodica Popescu-Bitănescu va râde la Slatina

422

Rodica Popescu-Bitănescu îi va molipsi şi pe slătineni cu râsul său celebru. Acriţa va fi prezentă la Slatina pe 21 aprilie, pe scena Centrului Cultural “Eugen Ionescu”.

Astăzi, începând cu ora 15,00, se pun în vânzare biletele pentru o nouă piesă de teatru ce va fi jucată pe scena Centrului Cultural “Eugen Ionescu” Slatina. Pe 21 aprilie, începând cu ora 18,30, îndrăgita actriţă va molipsi cu râsul său publicul slătinean, prezentându-i comedia “Încă-I bine!”, scrisă şi realizată de ea. Alături de dramaturgul, actorul şi regizorul Rodica Popescu-Bitănescu, vor urca pe scenă Giliola Motoi, Iuliana Călinescu, Ioana Mărcoiu, Ștefana Ionescu-Dârzeu,Radu Solcanu și Răzvan Hâncu.
“Cu vervă, cu haz, dar şi cu o undă de gravitate, dialogurile dezvăluie atitudini şi comportamente confruntate cu subiecte „la zi” dintre cele mai variate: de la succesul agramaţilor în afaceri, la stupiditatea emisiunilor de televiziune, de la dependenţa de calculator, la mediocritatea clasei politice, de la hrana ecologică, la salvarea conştiinţelor prin credinţă, etc. Rodica Popescu Bitănescu vă invită la o seară de comedie de care vă veți aminti multă vreme!”, îşi prezintă evenimentul organizatorii – Primăria Slatina, Asociaţia Culturală Center Inter Art şi Centrul Cultural “Eugen Ionescu”.
Prețul unui bilet este de 12,50 lei.