Raed Arafat nu vrea ca susținătorii lui să iasă în stradă

248

Raed Arafat a transmis vineri un mesaj pentru toți cei care s-au mobilizat în ultima vreme și au pus la cale marșuri în toată țara, în semn de solidaritate față de SMURD.

Raed Arafat se declară onorat să vadă că mulți oameni cred în ceea ce face el că „își exprimă sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgență”. Cu toate acestea, fondatorul SMURD nu consideră că ieșirea în stradă este o soluție și le-a transmis un mesaj printr-o rețea de socializare.

Am vazut pe facebook si pe diferite pagini internet indemnuri ca oamenii sa iasa in strada pentru a-si exprima sprijinul pentru sistemul de urgenta, si pentru mine, Sambata / Duminica. In primul rand pentru mine este o onoare sa vad ca multi cred in ce fac, impreuna cu colegii mei, si isi exprima sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgenta. Pe de alta parte, consider ca iesirea in strada nu este solutia avand in vedere ca exista la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control urmand ca saptamana viitoare sa ne intalnim si cu domnul Prim Ministrru pe aceasta tema. Totodata nu as dori ca cineva sa foloseasca aceasta situatie pentru a lansa insulte si injuraturi cu caracter politic si sa foloseasca in mod incorect, cu alte scopuri, un posibil eveniment la care sa participe oamenii care intradevar cred in sistemul de urgenta si in cei care lucram in acest sistem. Sper ca mesajul meu sa va ajunga si multumesc din nou pentru sustinerea exprimata. Sper ca saptamana viitoare sa aduca mai multe clarificari si o abordare inteleapta si pozitiva care sa duca la dezvoltarea in continuare a sistemului integrat de urgenta in serviciul populatiei!”, a scris Raed Arafat.