Fosta soție a lui Dragnea a ajuns la DNA

237

Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, a sosit în această dimineață din nou la DNA.

Aceasta se află sub urmărire penală pentru abuz în serviciu pentru fapte comise în perioada în care era coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Fapta ar fi fost comisă în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, potrivit unui comunicat al DNA.

Tot în acest dosar, au fost puse sub urmărire penală Floarea Alesu, la data faptelor director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, și Jenica Dumitru, la data faptelor șef Serviciu Resurse Umane, Juridic și Contencios din cadrul aceleiași instituții. Cele două femei sunt acuzate de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată,  instigare la fals intelectual, în formă continuată.