„Tot binele din lume, sănătate și libertate” – urarea unui membru PSD spre Olguța Vasilescu

290

Gabriela Firea, candidatul PSD la primăria București, i-a urat, joi, Olguței Vasilescu, retinută de DNA sub acuzatia de luare de mită si spălare de bani, „tot binele din lume, sănătate și libertate”.

„Îmi pare foarte rău de ceea i se întâmplă doamnei Lia Olguța Vasilescu. Este mamă, îmi dau seama cât de mult suferă un copil și părinții unui om politic când îl văd în cătușe, când îl văd la instituții. Așteptăm cu toții să ajungă astăzi în fața judecătorului. Ne-am dori să fie liberă, să se poată apăra în condiții de libertate. Niciodată nu ne-am opus acțiunilor justiției, credem că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, dar nu poți să nu fii aproape de un om pe care îl cunoști, de un coleg în astfel de momente și să îi dorești tot binele din lume, sănătate și libertate, pentru că sunt cele mai de preț”, a declarat Gabriela Firea.

 

Lia Olguța va ajunge în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Alte două persoane implicate în acest caz, administratorul municipiului Craiova şi reprezentantul respectivului ONG, sunt cercetate sub control judiciar.