Proiecte județene pentru Ambulanță

379

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județeana, pe ordinea de zi s-au aflat și trei proiecte ce prevedeau trecerea din domeniul public în domeniul privat  a trei imobile din Corabia, Caracal și Drăgănești Olt. Cele trei clădiri urmează să fie demolate, iar pe terenul aferent vor fi ridicate alte clădiri în care își va desfășura activitatea Serviciul de Ambulanță.

“Este vorba de o serie de clădiri care sunt în proprietatea Consiliului Județean, dar  în administrația Serviciului de Ambulanță Olt, pe care vrem să le trecem în domeniul privat să putem să le demolăm. În locul lor vrem să construim niște clădiri care să corespundă normelor  Serviciului Județean de Ambulanță”, a declarat Marius Oprescu, vicepreședinte CJ Olt.

Decizia de a demola aceste clădiri survine în urma faptului că acestea nu mai corespundeau din punct de vedere al siguranței, dar nici al normelor elementare pentru desfășurarea unei activități în incinta lor.

“Clădirile acestea nu mai corespundeau din punct de vedere al securității și de asemenea nu mai corespundeau nici din punct de vedere al normelor elementare pentru o clădire a unui Serviciu Județean de Ambulanță”, a completat vicepreședintele CJ Olt.

Planul conducerii județene este acela ca pe terenurile aferente să fie ridicate clădiri noi după normele Serviciului de Ambulanță, urmând ca tot acesta să le utilizeze.