Mesajul președintelui pentru românii morți în accidentul din Turcia

1320

Doi cetăţeni români au murit într-un accident rutier, în Turcia, într-o zonă situată între localităţile Manavgat şi Akseki, iar alţi 14 români care se aflau în microbuz au fost transportaţi la spitale pentru îngrijiri medicale, informează luni Ministerul Afacerilor Externe.

Ambasada României la Ankara păstrează în permanenţă legătura cu autorităţile turce competente, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate, în limita competenţelor legale.

Președintele României, Klaus Iohannis, își exprimă și el regretele pentru moartea cetățenilor români în accidentul rutier produs astăzi în provincia Antalya din Turcia și transmite familiilor victimelor sincere condoleanțe.

Președintele Klaus Iohannis este în legătură permanentă cu Ambasada României de la Ankara și este informat asupra stării de sănătate a răniților.

Totodată, președintele s-a asigurat că toți cetățenii români afectați beneficiază permanent de întreaga asistență și de cele mai eficiente măsuri de îngrijire medicală competentă.