Spitalul Slatina angajează infirmieri

324

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs 13 posturi de infirmier. Candidaţii, care trebuie să aibă cel puţin şcoala generală şi să fie absolvenţii unui curs de infirmier, pot depune dosarele până pe 13 martie.

Deşi se anunţase că se vor scoate la concurs 50 de posturi, dintre care 30 pentru asistente medicale, 15 infirmieri şi 5 brancardieri, cel mai mare spital din judeţ angajează în această lună doar infirmieri. O parte dintre cei 80 de concurenţi înscrişi la concursul de pe 18 ianuarie pentru cele 24 de posture de asistent medical, îngrijitoare, infirmiere şi brancardieri, concurs suspendat în ziua susţinerii probei scrise, vor fi anunţaţi de către conducerea spitalului privind reluarea procedurii, nemaifiind nevoiţi să depună din nou documentele.
Pentru concursul organizat pe 25 martie- proba scrisă, au fost vacantate 13 posturi de infirmier debutant pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, la secţiile Cardiologie, Neurologie, Chirurgie Generală, Chirurgie şi Ortopedie Infantilă, Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă, ATI, Obstretică Ginecologie I şi II, Pediatrie, Chirurgie Toracică, Gastroenterologie.
Concursul va fi organizat pe 25 martie, ora 9.00- proba scrisă, data şi ora interviului nefiind încă stabilite.
SJU Slatina se confruntă cu o lipsă acută de personal, mai ales la secţiile Gastroenterologie, Chirurgie, Pediatrie, Ginecologie şi Oncologie medicală.