Întârzierile autobuzelor locale, la ordinea zile

342

În ultima perioadă slătinenii care folosesc mijloacele de transport în comun au avut parte de surprize neplăcute din partea Loctrans. 

Mulți călători care așteptau în stațiile de autobuz au avut surpriza de a aștepta degeaba. Autobuzele nu au mai ajuns în stație, asta deoarece, se pare că, Loctrans se confruntă cu un decalaj de timp.

Slătinenii care fac naveta cu trenul și trebuie să ajungă la o anumită oră la gară,  pierd trenul din cauza întârzierii autobuzelor.

“ Știu și eu lucru acesta, sunt conectat cu micile disfuncționalități. Dar este vorba despre o reevaluare și a traseelor, și a taimingului. Este o procedură mai largă, în care trebuie să colectăm informații și să propunem Consiliului Local spre aprobare o formulă nouă. Avem o problemă în care nu ne mai sincronizăm cu CFR Călători. Ei au schimbat programul, iar noi am rămas cu cel vechi. Acum suntem în faza de colectare de informații de la cetățeni, petiții, și cred că, în ședința din aprilie am să propun consilierilor să schimbăm ceva”, ne-a declarat directorul Loctrans Slatina, Cătălin Grecu.

Până una, alta slătinenii care fac naveta și trebuie să ajungă la timp în gară trebuie să găsească o soluție mult mai sigură decât mijloacele de transport în comun. Căt despre slătinenii care se deplasează în oraș cu autobuzul trebuie să știe că în stație, acesta poate ajunge sau nu. Momentan acest lucru nu este sigur, așteptăm luna aprilie.