ISU Olt are prim-adjunct

340

Șeful ISU Olt, Adrian Tănase, are din această lună prim-adjunct. Locotenent colonel Cătălin George Pintescu-Grădinaru, până acum ofițer specialist I la ISU Argeș, va fi pentru o jumătate de an prim-adjunct la Olt.

Originar din municipiul Slatina, locotenent colonelul Cătălin George Pintescu-Grădinaru, în vârstă de 39 de ani, a fost împuternicit să ocupe funcția de prim-adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Matei Basarab al județului Olt. Acesta vine de la Argeș, unde lucra din anul 2000 și îl înlocuiește pe colonelul Costel Belbea, reîntors la ISU Someș după ce a ocupat la Olt postul de prim-adjunct timp de 6 luni.
La concursul organizat în decembrie de Inspectoratul general pentru acest post nu s-a înscris niciun candidat. Postul de prim-adjunct al inspectorului şef din cadrul ISU Olt a rămas vacant după ce ocupantul lui, locotenent colonelul Adrian Tănase, a câştigat concursul de inspector şef, post rămas liber după pensionarea colonelului Marian Pică.
Al doilea om de la conducerea pompierilor olteni deține un master în management, iar în 2012, în urma organizării la un nivel superior a exerciţiului de alertare şi mobilizare a structurilor subordonate M.A.I. din judeţul Argeş – „ARGEŞ 12” a fost apreciat de către ministrul Apărării Naţionale printr-o scrisoare de mulţumire adresată ministrului Administraţiei şi Internelor.