De la muzică, la dans, pictură şi alte talente, Festival la Slatina cu promovare pe scene internaţionale

525

Copii, tineri, adulţi şi chiar seniori talentaţi pot participa la cele 10 secţiuni ale Festivalului- Concurs Naţional “Super Ministar Diana” organizat în premieră şi la Slatina, organizatorii promovându-i pe câştigători prin participări la alte festivaluri naţionale şi internaţionale.

Participări la festivalurile concurs naţionale, inclusive la faza finală a Festivalului Liga Naţională Costineşti, participarea la Festivalul Concurs Internaţional “Dei Giovani Piacenza”- Italia, partiparea la Festivalul Concurs Internaţional “Starurile Diasporei”, promovarea prin videoclipuri şi participări la Tv, trofee, diplome şi premii- sunt recompensele cu care vor fi răsplătiţi câştigătorii Festivalului- Concurs Naţional “Super Ministar Diana”, organizat la Slatina pe 19 martie de către Federaţia Star Music România, în amfiteatrul CNV “Nicolae Titulescu”.
Festivalul se desfăşoară la nivel naţional si are ca obiectiv selecţia şi promovarea tuturor talentelor de orice vârstă si cu cât mai multe aptitudini în domeniul artei pentru a reprezenta România în festivaluri-concurs şi spectacole internaţionale. Lucrările de artă pe hârtie, pânză, sticlă, lemn, tabla,etc. pe care juriul le va premia vor reprezenta România la festivalurile internaţionale organizate de federatie sau la care federaţia este invitată.
Concursul se desfăşoară pe 10 secţiuni:
– Muzică ( individual şi duete/trupe/grupuri/ansambluri etc.) uşoară, populară, petrecere, etno, romanţe, clasică, corală, religioasă, doine, balade, colinde, folk, rock, beat box;
– Insrumentală- cu clape, coarde, de suflat, percutie- individual şi orchestre/fanfare/grupuri/formaţii/trupe,etc;
– Dans-individual şi perechi/trupe/ansambluri/grupuri,etc- pe secţiunile standard, latino, balet, dans sportiv, de club sau latino-americane, dans modern, dans traditional, balet, de character, istoric sau altele.
– Teatru, poezie şi proză-individual şi trupe;
– Picture, desen, sculptură, grafică, caricature, foto-video;
– Umor, epigram, iluzionism, magie;
– Ecologie, protecţia mediului
– Modeling
– Sport (judo, karate, culturism, şah, carting, etc);
– Datini, tradiţii, artă meşteşugărească, artă culinară şi obiceiuri ale etniilor
Înscrierile se pot face în ziua concursului, odată cu plata taxei d eparticipare, care este între 10- 40 de lei.
Pot participa cocnurenţi cu vârste între 4- peste 86 de ani, categoriile de vârstă fiind împărâite în funcţie de cei înscrişi. Un concurrent se poate înscrie la mai multe secţiuni.