Povestea „# findme # alive“- la Salonul Național de fotografie artistică “EVA XXI”

308
Săptămâna viitoare urmează să își deschidă porțile cea de-a V-a ediție a Salonului Național de fotografie artistică “EVA XXI”. Ediția de anul acesta este organizată de Primăria Slatina, Asociația Culturală “Center Inter Art”, Clubul Fotografic “Alutus” și Centrul Cultural “Eugen Ionescu”Slatina.

Organizatorii acestui eveniment cultural ce a devenit o tradiție în peisajul artistic local propun publicului larg  o expoziție inedită, cu lucrări alb-negru de format mare. Anul acesta expoziția beneficiază de patronajul „DACICA“ – Societatea Română de Fotografie.

Ca în fiecare an, salonul de fotografie își deschide porțile într-o zi specială, 8 martie, și astfel este dedicat femeii.

Slătinenii vor putea admira lucrările Mariei Racovițan, iar modelul din fotografii  este Alexandra Golubovici. În lucrările sale, artista a transpus o poveste care din păcate a avut un deznodământ tragic și pe atât de încărcat de emoție și trăiri intense- “# Colectiv”.

Povestea  „# findme # alive“ poate fi admirată începând de marți, 8 martie 2016, la ora 16,30, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina. La vernisaj vor fi prezente atât autoarea, cât și modelul.