Primarul din Curtişoara migrează la ALDE

1081

UNPR Olt pierde un alt membru important. După excluderea lui Marian Ivan- viceprimar Brebeni, candidat cu şanse mari de a câştiga fotoliul de primar la alegerile din vară, părăseşte „interesul naţional” şi primarul comunei Curtişoara, Cosmin Ungureanu. Acesta a anunţat astăzi că va candida pe listele ALDE Olt.

Primarul comunei Curtişoara, Cosmin Ungureanu, s-a prezentat astăzi în faţa presei alături de conducerea ALDE Olt, anunţând că va candida la fotoliul d eprimar pentru un nou mandat nu din partea UNPR Olt, al cărui membru este, ci din partea liberal-democraţilor. Decizia, spune el, a fost făcută ca urmare a unei relaţii inexistente cu conducerea UNPR Olt.
„Am stat de vorbă cu echipa mea de a merge din nou în activitatea politică. Voi candida din partea ALDE pentru un mandat. Încă sunt în UNPR, încă nu mi-am dat demisia. În UNPR nu am avut cu cine să vorbesc. Nu m-a mai căutat nimeni. Singurul cu care am colaborat, de la UNPR, şi încă am o relaţie destul de bună, şi pe care l-am şi informat de faptul că voi veni la ALDE, a fost domnul secretar de stat Emil Albotă”, a declarat Ungureanu.
Prezentând o „achiziţie” reuşită, cu şanse să obţină mandatul de primar la Curtişoara la alegerile din vară, conducerea ALDE Olt s-a arătat mulţumită de venire lui Ungureanu.
„Vom fi mereu alături de dânsul şi îl vom integra în echipa noastră, aşa cum merită. Cosmin Ungureanu este un om cu care vom avea succes şi cu care vom reuşi să facem lucruri bune în comuna Curtişoara”, a spus Niţă.
Cosmin Ungureanu a fost ales primar în 2012 pe listele PNL.