Marian Vanghelie vrea iar fotoliul de primar

1252

Chiar dacă nu e complet curat în dosarele DNA, Marian Vanghelie vrea să candideze pentru un nou mandat de primar în Sectorul 5 al Capitalei. Vanghelie strânge semnături în acest sens. Surpriza adevărată este însă „firma” sub care se recomandă fostul social-democrat.

Potrivit unor surse, Marian Vanghelie solicită semnături sub sigla Partidului Social Democrat Independent (PSDi). Asemănarea cu PSD face mai uşoară sarcina celor care strâng semnăturile, astfel încât Vanghelie se bazează deja pe 8000 de persoane.

Denumirea „Partidul Social Democrat Independent” a fost înregistrată la OSIM de Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie. Cel mai probabil, au fost demarate şi procedurile pentru înregistrarea unui partid omonim.

Vanghelie a afirmat recent că a primit mai multe oferte, de la diferite partide. A fost rugat să candideze chiar şi la Primăria Capitalei, spune acesta. Mai mult, Vanghelie spune că are oferte de la companii internaţionale pentru funcţia de director şi ar vrea să muncească ca să îşi întreţină familia.

În luna iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis în judecată marți de procurorii DNA, pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.