Cristianei Anghel i se pune pata pe averile jurnaliștilor

146

 

După ce l-a pus la punct – cu ghilimelele de rigoare – pe Cioloş şi a fost dată afară din ședința de Senat, Cristiana Anghel nu se lasă cu una cu două şi îi desfiinţează pe cei care îndrăznesc să vorbească necuvenit despre ea.

De data aceasta, senatoarea s-a supărat pe jurnalistul Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii “Starea naţiei” de la TVR. Anghel e interesată de salariul pe care îl încasează Pătraru şi a depus cerere oficială la Senat pentru asta. Jurnalistul nu s-a abţinut şi a postat un mesaj pe Facebook, în stilul propriu.

“Sunt halit! Fiţi atenţi, nu glumesc. Doamna Cristiana Anghel a cerut declaraţia mea de avere şi declaraţia mea de interse. Nu râdeţi, da? Că nu e de râs! Vă daţi seama că doamna e senatoare? Adică, e greu de crezut că doamna exista. Sper că eşti multimita, Antena 3! :)) Vă daţi seama ce spectacol facem mâine seară? Că n-am mai prins-o azi…”
Reacţia acestuia a strâns peste 2000 de like-uri şi reacţii pro şi contra.

Ulterior, realizatorul tv a explicat că senatoarea trebuia să ştie că jurnaliştii nu depun declaraţie de avere şi de interese. “Ce e de remarcat e că doamna care luptă în Parlament pentru libertatea de exprimare numindu-l criminal pe primul ministru, iar atunci când este contrazisă de nişte jurnalişti cu nişte dovezi concrete, dânsa încearcă, prin nişte căi tâmpite, să-i intimideze pe acei jurnalişti”, a mai declarat realizatorul emisiunii Starea Naţiei.

Partea din emisiune care a stârnit revolta senatoarei: