Liviu Dragnea vrea curățenie printre miniștri

108

După ce a făcut curățenie printre prefecți, premierul Dacian Cioloș primește sfat de la Liviu Dragnea să se ocupe si de câțiva miniștri, altfel riscă o moțiune de cenzură.

 

„(…) poate brusc, în următoarele zile, în următoarea săptămână, poate premierul face ceva remanieri, poate că a înţeles că unii nu mai pot rămâne pe acolo, poate îşi schimbă atitudinea”, a declarat, vineri, Liviu Dragnea, la DC News live.

„Dacă simte, dacă înţelege că va începe şi dumnealui să aibă probleme ca Guvern în ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci înseamnă că va proceda rapid la nişte remanieri. Dacă nu va înţelege lucrul ăsta şi îi va păstra în orice situaţie pe toţi membrii Cabinetului, mai devreme sau mai târziu, atunci reacţia va fi asupra întregului Cabinet. (…) Eu spun asta încă o dată: premierul Cioloş ar trebui să remanieze câţiva miniştri. Decizia finală este a dumnealui, nu eu îi fac Guvernul. Dar, ca şi mulţi oameni, am şi eu nemulţumiri faţă de unii miniştri. Are toate pârghiile la dispoziţie, toate informaţiile să ajungă la o concluzie. N-o va face, problema dumnealui. Asta aşteptăm, să vedem dacă remaniază şi dacă face şi alte lucruri. Moţiunea de cenzură se poate introduce foarte repede şi foarte uşor, se pune problema ce se întâmplă a doua zi. Nu ştiu, ajungem din nou la Cotroceni'” a arătat preşedintele PSD.