Viceprimarul din Izvoarele, condus pe ultimul drum

912
Viceprimarul comunei Izvoarele s-a stins din viaţă luni, dimineaţa, la SJU Slatina

Iulian Ene, viceprimarul comunei Izvoarele şi candidat la PNL la funcţia de primar, a ajuns astăzi acasă. El va fi condus mâine pe ultimul drum de membrii familiei, prieteni şi colegi de partid. Ene a încetat din viaţă, la începutul acestei săptămâni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Viceedilul fusese internat la unitatea medicală cu câteva zile în urmă, după ce a acuzat dureri abdominale. Potrivit medicilor, durerile erau cauzate de o apendicită acută care a dat în peritonită, afectându-i mai multe orgaane interne.

Iulian Ene era la al treilea mandate de viceprimar al comunei Izvoarele. El era un om respectat şi apreciat de membrii comunităţii în fruntea căreia se afla de peste un deceniu. În activitatea administrativă el a colaborat foarte bine cu primarul Florian Constantin, ăn ciuda faptului că aveau culori politice diferite.

,,Era un băiat bun, săritor, te servea ori de câte ori apelai la el”, ne-a declarat unul dintre săteni.
,,Aveam mare încredere în el la alegerile din vară. Mizam pe victoria lui. Regret enorm dispariţia lui Iulică, un om şi un prieten deosebit dar şi un coleg foarte apreciat”, a susţinut unul dintre liberali.