Noi locuințe sociale în Corabia

604

Primăria orașului Corabia vine în acest an, în sprijinul celor care nu îşi pot permite achiziția unei locuințe și intenționează să construiască noi locuințe sociale.

Autoritățile locale din Corabia vor derula anul acesta un proiect în vederea construirii unui nou bloc de locuințe sociale. Construcția va fi ridicată pe strada 1 Mai, iar termenul de execuție al lucrării va fi în toamnă. Astfel, încă din iarna acestui an, locuitorii orașului vor putea locui în cele 40 de apartamente planificate de către autorități.

Primăria orașului mai prevede ca pe viitor să construiască mai multe blocuri de locuințe sociale, deoarece au fost depuse 300 de cereri din partea celor care doresc o astfel de locuință. Cei care vor primi aceste locuințe, vor plăti lunar o sumă stabilită de către autorități.

Un alt proiect de construcție de locuințe sociale, de această dată pentru rromi, pentru care primaria Corabia intenționează să construiască tot în acest an 30 de locuințe. Vor fi realizate patru clădiri de locuit cu câte șapte apartamente fiecare. Acestea vor fi construite la periferia orașului, pe strada  General Praporgescu.

Aceste locuințe vor fi construite prin ANL iar banii vor fi alocați din bugetul de stat.