Românii S-AU SĂTURAT de porcăriile de la televizor

309

 

Suntem din nou pe prima pagină a publicaţiilor americane, dar, ca de fiecare dată, reuşim asta doar făcându-ne de râs.

Acum, manelistul Nicolae Guță a devenit celebru după ce şi-a ciufulit, la propriu, iubita, fosta, amanta… Dumnezeu mai ţine socoteala – în direct, nicăieri altundeva decât în emisiunea „Un show păcătos”, a lui Dan Capatos. Că doar unde altundeva, nu?

2CBF8FB600000578-3248770-image-a-16_1443179256162

“Nicolae Guță o bate în direct pe prietena lui la o emisiune TV” apare pe homepage-ul celebrului site de mizerii internaționale Daily Mail. Articolul continuă relatarea bătăii, specificând printre altele că Nicolae Guță este o legendă în țara sa.

guta_1

 

Românii sunt mari iubitori al acestui gen de spălaturi în direct, mulţi privim aceste emisiuni şi râdem de cât de proşti pot fi unii oameni. Pentru că, să fim serioşi, ce alt motiv am avea să ne uităm la aşa ceva?! Doar nu ne interesează cu adevărat pe cine a înşelat Guță sau cine l-a înşelat pe el. Tocmai de aceea au ajuns la un asemenea stadiu emisiunile astea. Toate „vedetele” din România îşi spală rufele la televizor, se bat, se înjură, îşi povestesc arborii genealogici, rămân însărcinate… şi avortează dacă e cazul… orice numai să facă audienţă.

Dar de data aceasta s-a exagerat. Oricât de mult simț al umorului ar avea românul, totul are o limită. Şi de la comic până la greţos e o mare diferenţă, pe care Dan Capatos şi invitaţii săi nu au ştiut să o respecte, iar acum şi-au urcat sute de oameni indignaţi în cap.

Aceştia cer CNA-ului să desfinţeze SHOW-urile Dan Capatos, WowBiz… toate aşa-zisele emisiuni de divertisment sau comedie sau… ei ştiu ce sunt de fapt, dar românii s-au săturat.

CNA-ul este această instituție plătită ca să asiste cuminte la manelizarea și îndobitocirea populației. Din câte observăm, instituțiile statului sunt plătite ca să ne îmbolnăvească și să ne transforme în dobitoci fani de Capatos. Învățământ inexistent, sistem medical la pământ, vin alegerile, cumperi săracii și bolnavii cu un kil de făină și ulei, te votează fiindcă școala nu i-a învățat să gândească. Apoi le dai Capatos și pâine după o zi de muncă de 12 ore în care și-au rupt spatele. Aici intervine CNA-ul. Acest Consiliu ar trebui să ne apere pe noi de ororile de la televizor. Că de-aia îl plătim…” spune scriitorul unui articol pe Sereniti, unde a inceput toata aceasta revoltă.