De la președinte de țară, la primar de capitală

132

Fostul președinte al României nu a făcut încă anunțul oficial, dar mai multe surse bat un apropo solid la candidatura lui pentru postul de primar al Bucureștiului.

În MP încă se fac analize pentru un scor cât mai bun la alegerile locale. În teritoriu se fac racolări masive mai ales în dauna UNPR și ALDE. Conștient fiind că el este motorul partidului pe care-l conduce, Băsescu va face o mișcare menită să tragă cât mai sus formațiunea politică.

În acest fel, surse din Mișcarea Populară spun că Traian Băsescu și-ar putea anunța oficial candidatura pentru Primăria Capitalei, sâmbătă 6 februarie, când popularii vor avea un Consiliu Director în care se va stabili strategia de campanie, dar și candidații care urmează să se bată pentru primării și Consilii Județene.

Președintele este conștient că el este motorul partidului și va face orice pentru ca la locale să ne îndeplinim obiectivul, acela de a lua cel puțin 10 la sută din voturi. O candidatură a sa la Primăria Capitalei, pe care o va și câștiga fără dubii, ar polariza atenția electoratului asupra lui și implicit asupra MP. Fără candidatura lui Băsescu e foarte greu să facem scorul propus”, au dezvăluit surse din cadrul partidului Mișcarea Populară.