„Ultima șansă”. Un nou spectacol în regia lui Vadas Lászlo, în curând la teatru

408

Joi 18 februarie 2016, de la ora 18,30, puteți vedea la teatru un nou spectacolul de Mihail Zadarnov în regia lui Vadas Lászlo și scenografia lui Albert Alpár.

„Ultima șansă” se va numi piesa. Este o comedie de succes care aduce în prim plan iubirea. Dar… ce te faci când afli că bărbatul, cu care ai stat 20 de ani, te înşală. Divorţezi, continui ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic sau accepţi compromisul. Iulia Antonie, Lidia Stratulat şi Radu Constantinov reuşesc cu uşurinţă să pună în valoare piesa autorului rus, Mihail Zadornov, piesă care aduce în prim plan atât iubirea, cât şi infidelitatea. Sub îndrumarea regizorului Laszlo Vadas, cei trei actori fac ca acest spectacol să devină emoţionant. Veţi vedea un cuplu a cărui viaţă monotonă e perturbată de o amantă şi cum o rătăcire de moment poate distruge sau… întări căsnicia, după cei 20 de ani de convieţuire. Scenograful Albert Alpar ne propune o trecere semnificativă în revistă a celor mai importante momente din viaţa acestui cuplu”.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ începând de vineri 5 februarie 2016, ora 12,30. Prețul unui bilet: 12,50 lei.