Bărbuică a fost numit șeful Poliției Slatina, Bratu va conduce Investigațiile Criminale. Află ce alte schimbări a făcut IPJ Olt

1486
Pentru comisarul șef Băduică, astăzi a fost ultima zi la cârma IPJ Olt, pe postul de adjunct

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a făcut mai multe schimbări la conducerea unor structuri, cu data de mâine ieșind la pensie și adjunctul IPJ, comisar șef Nicolae Băduică.

 

Pe posturile de conducere ale mai multor stucturi ale poliției județului Olt au fost făcute schimbări, prin dispoziția șefului inspectoratului, începând cu ianuarie 2016.

Astfel, noul șef al Poliției municipiului Slatina a fost împuternicit comisar șef Sorinel Bărbuică, până acum șef al Centrului de Reținere și Arest Preventiv. Fostul șef, comisar șef George Bratu, a fost împuternicit șef al Serviciului de Investigații Criminale. La conducerea Arestului Preventiv, în locul lui Bărbuică, a ajuns comisar șef Sorin Florea, ofițer în cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Subcomisarul Valeriu Udma, ofițer în cadrul Serviciului Ordine Publică, în urma promovării concursului, a fost numit șef al Serviciului Comunicații și Informatică. Șeful Secției de Poliție Rurală Perieți, subcomisar Alexandru Ilinca, a fost împuternicit șef al Serviciului Ordine Publică, locul său fiind luat de către subcomisar Marian Popescu, până la sfârșitul anului trecut ofiţer în cadrul Biroului Rutier, din Poliţia municipiului Slatina.

De mâine, îi vor înceta raporturile de serviciu adjunctului șefului IPJ Olt, comisar șef Nicolae Băduică, în această funcție din 2013. Prim-adjunctul inspectorului șef  a  ieșit la pensie. Surse din poliție dau ca sigură numirea pe postul de adjunct cu atribuții pe linie de poliție judiciară a subcomisarului Ionuț Ilinca, în prezent şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

O altă schimbare este revenirea la cârma Poliției Balș a comisarului șef Ion Șotea, de circa un an de zile adjunct al șefului Poliției Caracal.

 

1 COMENTARIU

  1. Nimic nou sub soare.Pleaca ai nostri,vin ai nostri. Noi ramanem tot ca prosti. Mare castig pentru cetateni comunei Bals revenirea lui voda Sotea. La valoarea lui si pregatirea deosebita trebuia ca instanta sa il puna in functia de secretar de stat la MAI sau presedinte al CSM!

Comments are closed.