Primăria Slatina angajează personal pentru Clubul Nautic

1499

Primăria Slatina a scos la concurs 21 de posturi pentru personalul Clubului Nautic şi de Agrement, administrat de Clubul Sportiv Municipal Slatina.

În cadrul CSM Slatina vor fi angajaţi: asistent medical, fiziokinetoterapeut, antrenor tir cu arcul, antrenor caiac canoe (2 posturi), referent sportiv gr. III – instructor fitness (3 posturi), paznic, îngrijitor (4 posturi), coafor, frizer, referent sportiv – salvator acvatic (4 posturi), mecanic şi instalator.
Condiţiile şi bibliografia pe care candidații trebuie să îndeplinească pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant au fost publicate pe site-ul primăriei. Oferta de angajare a fost lansată pe 25 ianuarie, cei care doresc să ocupe unul din cele 21 de posture având termen de zece zile pentru a-şi depune dosarul.
Concursul se va organiza pe 16 februarie, ora 10:00- proba scrisă şi pe 19 februarie, ora 10:00- interviu.
Clubul nautic al Slatinei este un obiectiv realizat de la zero, pe malul Oltului. Proiectul „Amenajare club nautic si de agrement „Plaja Olt” – Municipiul Slatina”, cu o valoarea totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei, a presupus amenajarea unei suprafeţe de 6,96 ha şi crearea de 45 de locuri noi de muncă (până acum angajate doar 32 persoane). A fost modernizată zona de plajă, piscine, dușuri, vestiare, debarcader hidrobiciclete și bărci cu vele, construite teren de minifotbal multifuncţional, teren de tenis, teren special de beach-volei, zona minigolf, teren tir cu arcul, zona specific escaladei, pista asfaltată pentru biciclete, amenajări specifice rollerilor, parcare, centru fitness şi centru Spa.