Slătinenii au îndurat gerul năpraznic pentru Andra

279

Numeroşi slătineni au îndurat aseară gerul năpraznic, asistând la spectacolele de închidere a zilelor oraşului, susţinute de Lidia Buble şi Andra.


“Slatina, dragostea mea”, manifestare organizată de Primăria Slatina cu prilejul aniversării celor 648 de ani de la prima atestare documentară a urbei, s-a încheiat aseară cu un concert susţinut de Lidia Buble şi Andra. Gerul năpraznic nu i-a speriat pe slătinenii de toate vârstele, cei mai mulţi fiind puştani, care au umplut esplanada, au cântat şi au dansat alături de vedetele îndrăgite.
Lidia Buble şi cele două dansatoare i-au îndemnat pe tineri să se mişte, cântând melodiile ce au plasat-o în top-uri: “Noi simţim la fel”, “Kamelia”, “Inima nu ştie”, “Le-am spus şi fetelor” şi altele.
Frigul s-a înteţit la spectacolul Andrei, cel mai tare fiind resimţit de band-ul artistei. Hit-urile ultimilor ani, cunoscute de la cel mai mic fan şi până la seniori, au încins spiritele, slătinenii uitând de frig şi mişcându-se pe ritmurile îndrăgite. Fanii au aşteptat-o pe Andra la ieşirea din spectacol şi au condus-o până la maşină. Îngheţată bocnă, artista nu a putut sta prea mult alături de ei, mulţumindu-i public primarului Emil Popa că a ajutat unul dintre fanii săi înfocaţi să asiste la concert, asigurându-i cazare în oraş.