Adina Diaconu, pe podium la Turneul Campioanelor, India

324

Tenismena Adina Diaconu, legitimată la LPS Slatina, a câștigat bronzul la unul dintre cele mai puternice turnee de tenis de masă din cadrul circuitului mondial pentru juniori.

Sportiva Adina Diaconu a obținut astăzi medalia de bronz la Grand Finals, Turneul Campioanelor, desfășurat la Indorre, India, care a reunit cei mai buni juniori din lume.
Slătineanca s-a impus în fața tenismenelor din Taipei, Spania și Egipt și a reușit calificarea în semifinalele competiției, după ce a depășit-o în sferturi pe Kamatha Girish, din India, cu scorul de 4-0 la seturi. În semifinale, Adina Diaconu a evoluat astăzi împotriva sud-coreencei Park Seri.
Sportiva pregătită de antrenorul Petre Arnăutu are anul acesta șanse să ajungă chiar în Cartea Recordurilor drept sportivul cu cele mai multe titluri la campionatele europene de juniori.
În urmă cu două zile, Adina Diaconu a fost premiată la Gala Campionilor, în cadrul manifestării Slatina, dragostea mea, organizată de către primărie cu ocazia împlinirii a 648 de ani de la prima atestare documentară a urbei. Campioana a primit Premiul de excelență, în valoare de 1.000 lei, pentru rezultatele de excepţie obţinute în anul 2015, contribuind astfel la promovarea municipiului Slatina pe plan internaţional- campioană europeană la tenis de masă, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale pe echipe la tineret și juniori I.