Spectacol Mărgineanu- solicitări de invitaţii cât pentru trei săli. Vezi cine mai cântă la Zilele Slatinei!

284

De trei ori mai multe decât capacitatea sălii sunt solicitările de invitaţii primite la Primăria Slatina pentru spectacolul susţinut în această seară la Gala Superlativelor. Intrarea se face exclusiv pe bază de invitaţie.

„Slatina, dragostea mea”, manifestare organizată de zilele urbei, se bucură în fiecare an de prezenţa unui public numeros. Fie că au contribuit la dezvoltarea oraşului- personalităţi, elevi, sportivi, antrenori, profesori, fie că sunt apropiaţi ai celor premiaţi sau simpli cetăţeni, sălile nu au dus lipsă de spectatori. Aşa se întâmplă şi anul acesta, cu atât mai mult cu cât fiecare gală este încheiată cu spectacole susţinute de interpreţi îndrăgiţi.
Seara artistă, ce a deschis suita celor cinci zile de sărbătoare, a încântat publicul iubitor de artă şi muzică bună cu lucrări de fotografie şi un concert susţinut de Orchestra de Cameră a Filarmonicii „Oltenia” Craiova. Urmează numeroşi artişti şi, cum intrarea se face exclusiv pe bazăde invitaţie, primăria a fost luată cu asalt de cereri.
Astăzi este rândul artistului Mihai Mărgineanu să încheie Gala Superlativelor. Pentru spectacolul său, primăria a primit solicitări cât să umple cu spectatori nu doar sala de teatru a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, ce găzduieşte manifestarea, ci trei astfel de săli.
Sâmbătă, în încheierea Galei Seniorilor, va urca pe scena de la Slatina îndrăgitul solist Aurel TĂMAȘ, acompaniat de taraful său.
Duminică, de Ziua Unirii, intrarea va fi liberă, spectacolele fiind susţinute în aer liber, pe esplanadă. Sarmalele şi mămăliguţa oferite de primărie vor fi acompaniate de melodii populare, între orele 11.00- 15.00 fiind organizat un spectacol susţinut de Ansamblul Profesionist ”Doina Oltului” și interpreţi precum: Gheorghe Turda, Maria Ghinea, Ileana Lăceanu, Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Daniel Roşoga.
„Slatina, dragostea mea” se va încheia cu un spectacol extraordinar susţinut de Lidia Buble și ANDRA Full Band Live.