Elena Vişan este noul manager al SJU Slatina

1412
Elena Vişan, managerul SJU Slatina

Actualul director financiar-contabil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Elena Vişan a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al unităţii spitaliceşti, cu 8,98. Vişan îşi va prelua noul post la mijlocul săptămânii viitoare, când încetează interimatul actualului managet Andrei Iordache.

Elena Vişan a fost singurul candidat interesat de postul scos la concurs de Consiliul de Administraţie al celui mai mare spital din judeţ. Ea a obţinut la proba scrisă 9,30 iar la interviul în cadrul căruia şi-a susţinut proiectul de management nota 8,25.

Rezultatul final al concursului va fi afişat pe 21 ianuarie, până atunci, Elena Vişan, are la dispoziţie o zi pentru a putea contesta nota de la interviu.

Elena Vişan îndeplineşte funcţia de director financiar-contabil de patru ani, timp în care la conducerea SJU funcţia de manager a fost asigurată, în interimat, de Andrei Iordache.

Viitorul manager al SJU Slatina are misiunea de a reechilibra bugetul unităţii medicale care la această dată a adunat arierate, de a asigura continuarea proiectelor de reabilitare şi modernizare a spitalului şi de găsi soluţii pentru a diminua deficitul de personal.