Noul an vine cu schimbări pentru plătitorii de taxe din Slatina

184

Odată cu implementarea noii organigrame a Primăriei Slatina, o serie de taxe nu vor mai fi achitate la Direcţia de Patrimoniu, ca până acum, ci la Direcţia Economică.

Mai multe compartimente din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) s-au mutat, din acest an, în cadrul Direcţiei Economice a Primăriei Slatina, în urma intrării în vigoare a noii organigrame. Aceste schimbări înseamnă şi faptul că slătinenii, persoane fizice şi juridice, vor plăti unele taxe la Direcţia Economică şi nu la Patrimoniu, ca până acum.

Astfel, la Compartimentul de Transport se vor achita următoarele taxe: taxa specială de transport, pentru liberă trecere a autovehiculelor cu tonaj mai mare de 3,5 tone şi autorizaţiile pentru taximetre. La Compartimentul Contracte se vor achita concesiunile pe terenuri, dar şi chiriile şi ratele pentru apartamente ANL, locuinţe sociale şi apartamentele din fondul locativ al primăriei. La Compartimentul Autorizaţii se vor plăti contracte de utilizare a domeniului public – alei, chioşcuri, platforme betonate, şi taxa de firmă – afişaj, reclamă, publicitate.